Administrativ chef

 

Om Sjöbo Elnät AB

Sjöbo Elnät AB är ett helägt kommunalt nätbolag som ansvarar för distribution av el inom större delen av Sjöbo kommun. Elen mottages i en 130/20 kV-station belägen omedelbart söder om Sjöbo tätort där Eon via sin 130 kV regionledning levererar elen. 

Arbetsbeskrivning

För en nytillsatt position söker vi nu en Administrativ Chef med intresse för marknadskommunikation. I denna roll kommer du att ansvara för en liten avdelning med två kundtjänstmedarbetare. Din uppgift är att driva och utveckla rutiner och processer på vår kundtjänstavdelning men även kunna arbeta operativt med dessa uppgifter om det krävs. 

En väsentlig del av din tjänst kommer också att innebära ansvar för att utveckla och förvalta Sjöbo Elnäts varumärke, samt hur vi arbetar med extern och intern kommunikation såsom sociala media, hemsida m.m.

Profil

Då Sjöbo Elnät är ett mindre bolag söker vi dig som är både operativ och strategisk. Du trivs i en ansvarsroll där du bidrar med din erfarenhet och kunskap för att utveckla verksamheten.  Samtidigt älskar du att kavla upp ärmarna och hjälpa kollegorna med en del av det operativa arbetet, när så krävs. Det är variationen och teamkänslan du brinner för.

Vi tror att du är en trygg ledare med dokumenterad erfarenhet av en ledande roll på en administrativ avdelning. Du trivs som bäst när du befinner dig nära verksamheten och kanske har du idag en tjänst som i din smak blivit alltför strategisk. Du är en motiverande personlighet som har förmågan att driva utveckling med hjälp av dina medarbetare. 

Har du kunskap av Näthandel är det en merit, men inget krav. God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav liksom B-kort. 

Till denna tjänsten samarbetar vi med HIREQ Rekrytering.

Ansvarig rekryterare:

 Ingrid Duvander
 0411-55 55 51 
 ingrid@remove-this.hireq.remove-this.se

Ansökan görs via HIREQ:

https://hireq.se/ledigt-jobb/?id=630